parturi - kampaamo

Four Reasons  – hiustuotteet moneen makuun

• Four Reasons Optima
Four Reasons -tuoteperheen uusi kampaamoissa käytettävä hiusväri Optima on vastaus monen toiveisiin: Optima jättää hiukset hyväkuntoisiksi ja hoidetuiksi, antaa kiiltäviä, kuulaita ja sävykkäitä lopputuloksia ilman voimakasta tyvikasvua, ja on myös 100 % vegaaninen ja täysin hajusteeton.
• Four Reasons Luxima
Sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.
• Four Reasons Professional
Koska ansaitset jotain ainutlaatuisen ihanaa. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Puhdasta premiumia, sinun ja hiustesi hyväksi.
• Four Reasons Color Mask
Valikoima sävyttäviä hiustuotteita, joilla korostat hiustesi sävyä hienovaraisesti tai rohkeasti. Hiuksia hoitava, vegaaninen ja pigmenttirikas koostumus pidentää hiusvärin kestoa ja säilyttää sen intensiivisenä. Värjättyjen hiustesi paras ystävä ei anna hehkusi haalistua.
• Four Reasons No Nothing
usteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan kaikille hiustuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet ovat myös 100 % vegaanisia.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

UUTUUS!!

b3 BRAZILIAN BOND BUILDER – vain kampaamoista

Hiusmaailman kulttituote B3 Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä, hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. Vahvistaa, suojaa ja uudelleenrakentaa hiuksen sisäistä rakennetta.
B3 Brazilian Bond Builder korjaa jo syntyneitä vaurioita sekä ehkäisee uusien muodostumista kemiallisten käsittelyiden aikana. B3 lukitsee väripigmentit hiukseen ja pidentää värin kestoa sekä minimoi hiuspohjan ärsytystä käsittelyn aikana. Vedetön koostumus.

• b3 DEMI PERMANENT -HOITOKÄSITTELY

Ravitsee, korjaa ja hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia, tehden niistä pehmeät, helposti selvitettävät ja muotoiltavat. Vaikutus kestää jopa 12 pesua.

• b3 SPLIT END BONDER -LATVAKÄSITTELY

Kampaamossa suoritettava, lämpöaktivoituva hoitokäsittely erityisesti haaroittuneille latvoille. Sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi ja antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Vaikutus kestää jopa 4 viikon ajan.
Hinta muun palvelun yhteydessä 20€, tehohoitona 60€.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Four-Reasons-Professional_tag
Four-Reasons-Color-Mask_logotag
NO NOTHING
Four-Reasons-No-Nothing_styling-group
Four-Reasons-Color-Mask-ShampooTreatment_group
b3insta
Impilahdenkatu 6, 80200 Joensuu
0414425810
katjaturunen1@gmail.com